Despre conceptul de concediu activ

Despre conceptul de concediu activ

Bun gasit!

Fiindca in vara 2017 lansam un nou concept de vacanta, gasim oportun sa ne prezentam si sa va povestim mai multe despre ceea ce inseamna concediul activ in stilul Adeona Wanderlust.
Avem cu totii vacante, concedii si weekenduri libere. Totodata, avem cu totii posibilitatea de a alege, dupa bunul plac, modul in care valorificam acest timp al nostru.

Incepem prin a va aminti ca “avem timp pentru toate”, iar daca nu am descoperit asta in viata de zi cu zi, cel putin in concedii timpul revine de partea noastra.

Ce frumos poate fi sa te bucuri de o panorama de munte, sa-ti savurezi cafeaua cu picioarele in iarba, dupa care sa-ti pregatesti rucsacul pentru o plimbare in munti. Si, dupa o zi de hoinareala si potolit dorul de duca, adica wanderlust, inca mai ai resurse pentru o experienta noua, despre care sigur ai auzit, dar n-ai incercat pana acum: plimbare cu plutele pe apele de munte, intre pereti verticali si maluri stancoase.

Dar ziua nu se termina aici, fiindca ai prins atat de multa energie in plimbarea cu plutele ca-ti vine sa te distrezi pana incep sa arda podelele de atata joc. Si asa incepe o seara de dans pe ritmuri locale, gustand din licorile zonei. Ca doar esti turist si trebuie sa descoperi autenticitatea locurilor vizitate, cu toate simturile. O alta zi, tot cu eticheta de concediu. Ai vrea la plaja, fiindca nu te poti intoarce acasa fara putina culoare in obraji. Paaai, te pornesti spre AquaParc si te relaxezi in apele termale ale faliilor batranului continent.

Ai avut pana acum munte, bronz, pajisti verzi, plimbare cu plutele si relaxare la bazin. Dar, “avem timp pentru toate” fiindca ai ales un concediu activ. Mai mergi intr-o alta drumetie, caci ti-ai facut curaj si vrei sa descoperi mai mult din candoarea muntilor. Si pentru ca ai intrat in atmosfera de munte, nu poti adormi pana nu fredonezi acompaniat la chitara cantecele de munte preferate. Toate se intampla in compania altor oameni care-au ales un concediu activ si, care, se bucura de fiecare moment al vacantei. Si, pentru ca de obicei nu mergem in concediu aproape de casa, bifezi si 3 tari in care vizitezi de la cascade si palate, cladiri cu arhitectura unicat si muzee traditionale, zone naturale si centre istorice, statiuni montane si gradini naturale. Aproape ca nu-ti ajunge un caiet de notite pentru toate informatiile acumulate. Dar nu e de ajuns! Nu te intorci acasa fara sa-ti pui cateva dorinte la focul de tabara si sa-ti atintesti ochii spre Calea Lactee care… parca-i mai frumoasa privita din concediu. Concediu activ!

In cateva cuvinte, asa descriem concediul activ pe care-l propunem pentru vara 2017.

Vom merge in Slovacia cu un grup de adulti, in perioada 31 iulie – 6 august. Pe langa componenta de calatorie regasita, evident, intr-un pachet turistic, mizam si pe componenta sociala. Cine se aseamana se aduna si ne place sa credem ca am gasit, pana acum, oameni asemeni noua. Spiritul e tanar, indiferent de varsta, iar talpile bocancilor roase de atatea poteci. Dar ce poteci… Pasii ne vor purta prin catedralele stancoase ale celui mai inalt sector al lantului carpatic, Muntii Tatra, indeosebi Tatra Mare si Tatra Alba.

Si, daca tot aminteam de componenta sociala a concediului activ, am pregatit pentru programul de seara proiectii cu zone montane, seri tematice de dans, karaoke si, fiindca suntem intr-o zona montana, nelipsita seara cu foc de tabara si cantece de munte. Vom lua si o chitara, iar pe langa asta multa buna dispozitie si energie pozitiva, cat pentru o vacanta reusita.

Inscrierile se fac in perioada aceasta!

Informatii si Rezervari:
004 0740 454520
office@adeonatrips.ro

Share this post