Clauze de retur

În cazul în care turistul renunţă din vina sa la pachetul de servicii turistice care fac obiectul unui contract (prin contract se intelege achiziotionarea unui pachet/excurisie de pe site) el datorează Agenţiei penalizări!

În cazul serviciilor turistice externe/interne, penalizările sunt de:

  •  30% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 59 zile- 30 zile calendaristice înainte de data plecării;
  • 60% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 29 – 15 zile calendaristice înainte de data plecării;
  • 80 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 14 – 7 zile calendaristice înainte de data plecării;
  • 100% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în interval mai mic de 6 zile calendaristice înainte de data plecării sau pentru neprezentarea la program.

AVANSUL ARE CARACTER NERETURNABIL! ÎN CAZUL ÎN CARE TURISTUL ALEGE SĂ NU MAI PARTICIPE LA PROGRAMUL TURISTIC/ EVENIMENT, POATE GĂSI ÎNLOCUITOR, IAR PLĂȚILE ANTERIOR ACHITATE SE TRANSFERĂ ÎN BAZA UNUI CONTRACT.

SE VA RESTITUI 50% DIN CONTRAVALOAREA AVANSULUI DOAR ÎN CAZUL ÎN CARE TURISTUL DEMONSTREAZĂ PRIN CERTIFICAT MEDICAL DE SPECIALITATE INFECTAREA CU VIRUSUL COVID-19, CARE IMPLICĂ OBLIGAREA PENTRU MĂSURA DE CARANTINARE.

Pentru pachetele turistice pentru care SC ADEONA WANDERLUST SRL este agentie de turism revânzătoare, agenția organizatoare este răspunzătoare pentru executarea corespunzătoare a tuturor serviciilor de călătorie incluse în contract și aceasta este obligată să acorde asistenţă în cazul în care călătorul se află în dificultate.
– datele de contact unde pot obtine detalii.
office@adeonatrips.ro , 0740 454520

S.C. ADEONA WANDERLUST S.R.L.
Adresa: Cluj-Napoca, str. Alexandru Vaida Voevod,
J12/2276/2015, CUI 34827267
Administrator Andreea – Maria CÎRA